Caspian Yeni Acıbadem Sitesi

acibadem siteleri



Caspian Yeni Acıbadem Sitesi, Kadıköy İlçesi  Acıbadem Mahallesi'n de E-5 karayoluna cephe konumda Acıbadem köprünun hemen yanında  Acıbadem Caddesini kesen  Dar Sokak ile Nar Sokak arasında yer alan 2 bin 649,05 metrekare arsa üzerinde yer alan 5 kalı 3 blok ve 52 daireden oluşan asansörlü ve bahçeli sitedir. 

Caspian Yeni Acıbadem sitesi, İVA Yapı tarafından inşa edilmiştir. Caspian Yeni Acıbadem Sitesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde 52 adet daireden oluşan dairelerin büyüklükleri 107 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Caspian Yeni Acıbadem Sitesi deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine göre yapılmıştır.  


acibadem siteleri

Caspian Yeni Acıbadem Sitesi'nin Sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, tam donanımlı spor salonu, yürüyüş alanları ve özel peyzajlı bahçe düzenlemesinin yanında ayrıca müzik stüdyosu, sanat atölyesi, kütüphane ve aktivite odası gibi farklı sosyal alanlar da bulunuyor.

Caspian Yeni Acıbadem Sitesi  cephe tasarımından nefes alan balkon alanlarına, geniş iç alanlarından yemyeşil peyjazın insan odaklı ve lüks bir yaşamın adresi niteliğinde olup, İstanbul’un yorucu temposundan tamamen uzak bir noktada şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Pay ölçer ve doğalgaz merkezi sistem ile ısıtılmaktadır.

acibadem siteleri



Caspian Yeni Acıbadem Sitesi' n de  kapalı otopark olup, Acıbadem Mahallesi 'nde ki  park yeri sorun olmayan sitelerden birisidir.
Caspian Yeni Acıbadem Sitesin de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.

Caspian Yeni Acıbadem Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Caspian Yeni Acıbadem Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Moda deniz kulübü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri ve Selimiye Ordu Evi. 

Caspian Yeni Acıbadem Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.



acibadem siteleri



Entegre ulaşım ağına yakınlığı ile kent içinde ulaşımı sorun olmaktan çıkaran Caspian Yeni Acıbadem Sitesi, Acıbadem metro durağına sadece 50 adım mesafede bulunuyor. Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağına bir kilometre, Acıbadem Metrobüs durağına 1800 metre, Avrasya Tüneli’ne 900 metre, Kadıköy merkeze iki kilometre mesafededir.
Caspian Yeni Acıbadem Sitesin' de  daire almak, dairenizi satmak  ya da kiralama için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilir siniz.





osmaniye 622/71



Yorumlar