Tibaş Park Sitesi ( İş Bankası Blokları)

acibadem siteleri



Tibaş Park Sitesi ( İş Bankası Blokları), Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde Acıbadem Caddesini Kesen Şevketpaşa Sokak ile ilkbahar sokak arasında yer alan  12 bin 610  metrekare arsa üzerinde yer alan Giriş + 3 normal katlı  ve  9 blok  144 daireden oluşan bahçeli sitedir.

Tibaş Park Sitesi ( İş Bankası Blokları), Acıbadem mahallesinde tünel kalıp, radye temel ile deprem yönetmeliğine göre yapılmış güvenilir sitelerden birisidir. Merkezi sistem ile daireler ısıtılmaktadır. Ayrıca mutfak doğalgazı da mevcuttur.  Tibaş Park Sitenin sosyal donatıları arasında  kapalı otopark, çocuk oyun alanı bulunmakta tam donanımlı spor salonu, sauna ve havuz bulunmamaktadır.
Tibaş Park Sitesin de sizin ve ailenizin güvenliği için 7/24 güvenlik mevcuttur.




Tibaş Park Sitesi, Nimet Arpacı Camii ne 100 metre mesafededir.
Tibaş Park Sitesi Acıbadem Caddesi üzerinde ve Türk Telekom Acıbadem in yanındadır, Acıbadem Metrobüs durağına 1250 metre mesafededir.

Tibaş Park Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Tibaş Park Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Tibaş Park Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.


Tibaş Park Sitesi ( İş Bankası Blokları) , Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

uskudar siteleri


Tibaş Park Sitesinde ( İş Bankası Blokları)  daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.







1093/30