Yaşam Sitesi

 

acibadem siteleri

Yaşam Sitesi, Kadıköy İlçesi  Acıbadem Mahallesi'n de Muhittin Üstündağ Caddesini kesen  Eminbey Sokağı  üzerinde Gömeç Sokak ile Irmak Sokak arasında yer alan 11 bin 625  metrekare arsa üzerinde yer alan 4 katlı 10 blok ve  145 daireden oluşan  bahçeli sitedir. 


acibadem siteleri

Yaşam Sitesi'n de sosyal tesis, havuz bulunmamaktadır. Şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Yaşam Sitesi' nin bahçesinin büyük bir kısmı açık otopark  olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Sitenin büyük bir yeşil bahçesi bulunmaktadır. içerisinde  Çocuk oyun parkı ve Basketbol sahası bulunmaktadır. Yaşam Sitesi'nde  her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. 


acibadem siteleri


Yaşam Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Yaşam Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Moda deniz kulübü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri ve Selimiye Ordu Evi. 

Yaşam Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Ulaşım ağlarına yakın konumu ile  Yaşam sitesi, Acıbadem metro durağına  640 metre mesafede bulunuyor. Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağına bir kilometre, Acıbadem Metrobüs durağına 1850 metre, Avrasya Tüneli’ne 950 metre, Kadıköy merkeze iki kilometre mesafededir.





Yaşam Sitesin' de  daire almak, dairenizi satmak  ya da kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilir siniz.


osmaniye 3183/50 - 3183/49

Yorumlar