Gül Evler Sitesi


acibadem siteleri




Gül Evler Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde  Çeçen sokak  ile Günal Sokağın arasında kalan 18.531 metrekare arsa üzerinde yer alan Giriş+ 8 normal katlı  12 bloktan oluşan peysajlı geniş bahçeli sitedir.

Gül Evler Sitesi, şehrin içinde sessizliği, sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Sitede ki daireler doğalgaz kombileri ile ısıtılmaktadır. Gül Evler Sitesin de  kapalı otopark mevcut olup, otopark sıkıntısı yaşanmamaktadır.




Gül Evler Sitesinin sosyal donatıları arasında  tam donanımlı spor salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Ancak havuz bulunmamaktadır.
Gül Evler Sitesinde her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 7/24 kapalı devre kamera denetimi, güvenlik ekibi bulunmaktadır.

uskudar siteleri


Gül Evler Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Gül Evler Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Gül Evler Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Gül Evler Sitesi,  Acıbadem Metro durağına 470 metre , uzunçayır metrobüs durağına ise 450 metre ile yürüme mesafesindedir. Özel Acıbadem ilkokulu ve  Ortaokulu'nun, Moodist Özel Rehabilitasyon Hastanesinin hemen yanında  Akasya AVM yürüme mesafesindedir.
Gül Evler Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.



Gül Evler Sitesi'n de daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için  Emlak Talep Formu nu
doldurarak bize ulaşabilirsiniz.















1341/58