Yeni Örnek Sitesi

  

acibadem siteleri



Yeni Örnek Sitesi, Kadıköy İlçesi  Acıbadem Mahallesi'n de Muhittin Üstündağ Caddesini kesen  Eminbey Sokağı ile Özden Sokağın kesiştiği alanda yer alan 4 bin 186,80 metrekare arsa üzerinde yer alan 4 kalı 5 blok tan oluşan a bahçeli sitedir.

Yeni Örnek Sitesi 1999 büyük marmara depremi öncesi yapılmış bir site olup,  Sosyal tesis, Havuz ve  Sosyal donatılar bulunmamaktadır. Şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. 





Yeni Örnek Sitesi' n de  Açık otopark bulunmaktadır. Ayrıca  her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. 

Yeni Örnek Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Yeni Örnek Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Moda deniz kulübü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri ve Selimiye Ordu Evi. 

Yeni Örnek Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Koşuyolu Konakları , Ayrılıkçeşmesi Metro ve Marmaray durağına  860 metre, Haydarpaşa Limanına 1800 metre mesafededir. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

acibadem siteleri



Yeni Örnek Sitesin' de  daire almak, dairenizi satmak  ya da kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilir siniz.





mecidiye 1449/29


Yorumlar