Toprak Sitesi

 acibadem siteleri


Toprak Apt. Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde D-100 Karayoluna paralel konumda olan Gayretli sokak üzerinde ve Gayretli sokağı kesen Şehit Şükrü Sokağın kesiştiği 721 metrekare arsa üzerinde yer alan Bahçe + 4kat + çatı piyesi kattan oluşan bahçeli sitedir.

Toprak Apt. Sitesi,  kapalı otopark ve güvenlik bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır. Toprak Apt. Sitesi deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiştir.


acibadem siteleri
 

Toprak Apt. Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Toprak Apt. Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Toprak Apt. Sitesine  yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.





Toprak Apt. Sitesi,  Acıbadem Metro durağına 360 metre , Uzunçayır Metrobüs durağına ise 610 metre ile yürüme mesafesindedir. Akasya AVM  390 metre ile yürüme mesafesindedir.
Toprak Apt. Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.



Toprak Apt. Sitesinde daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




Bulgurlu 1106/8



Yorumlar