Atapol Nadide Konakları


acibadem siteleri

 


Atapol Nadide Konakları, Kadıköy İlçesi  Acıbadem Mahallesi'n de  Acıbadem Caddesini kesen  Lise Sokağının bitimiyle kestiği Faik Bey Mescidi Sokak üzerinde yer alan  bin 442,20 metrekare arsa üzerinde yer alan 6 katlı 2 blok ve 24 daireden oluşan asansörlü ve bahçeli sitedir. 



Atapol Nadide Konakları, Ergün Polat İnşaat tarafından 2011 yılında yapımına başlanmış ve 2013 yılında yaşam başlamıştır. Atapol Nadide Konakların da bulunan daire tipleri ise  1+1 daire 1 adet,  2+1 daire 6 adet , 3+1 daire 12 adet  ve 4+1 tipinde 5 adet daireden oluşan dairelerin büyüklükleri 70  metrekare ile 230 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Atapol Nadide Konakları deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine göre yapılmıştır.  


acibadem siteleri


Atapol Nadide Konakları'nın Sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanı, tam donanımlı spor salonu, sauna, buhar odası, ortak bahçe bulunmaktadır. Daireler merkezi sistem ile yerden ısıtmalıdır Atapol Nadide Konakları'n da Açık ve kapalı ( 24 araçlık ) otopark olup, Acıbadem Mahallesi 'nde ki  park yeri sorun olmayan sitelerden birisidir.
Atapol Nadide Konakları'n da her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.
 

acibadem siteleri

Atapol Nadide Konaklarına yakın olan Alışveriş Merkezleri Akasya, Tepe Natulius, Capitol

Atapol Nadide Konaklarına yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Moda deniz klubü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Fenerbahçe Ordu Evi. 

Atapol Nadide Konaklarına yakın parklar ise Yoğurtçu Parkı, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu parkı, Fethi Paşa Korusu dur.



Atapol Nadide Konakları , Acıbadem metro durağına sadece 840 metre mesafede bulunuyor. Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağına 1,7 kilometre, Acıbadem Metrobüs durağına bin metre ve Kadıköy merkeze iki kilometre mesafededir.

Atapol Nadide Konakları'n da  daire almak, dairenizi satmak  ya da kiralama için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilir siniz.





osmaniye 628/20




Yorumlar