Örnek Sitesi

acibadem siteleri


Örnek Sitesi, Kadıköy İlçesi  Acıbadem Mahallesi'n de Muhittin Üstündağ Caddesini kesen  Eminbey Sokağı ile Gömeç Sokağın kesiştiği alanda yer alan 4 bin 2166  metrekare arsa üzerinde yer alan 5 katlı 6 blok ve  108 daireden oluşan  bahçeli sitedir.

acibadem siteleri



Paşabahçe Şişecam Fabrikası çalışanları tarafından kurulan kooperatif ile Uğursal İnşaat tarafından inşa edilen ve 1983 yılında yaşam başlayan Örnek sitesi daha sonradan hemen yanındaki parsel de yapılan Yeni Örnek Sitesinden sonra adı Eski Örnek Sitesi  olarak söylenmeye başlamıştır.
Örnek Sitesi'n de sosyal tesis, havuz ve  sosyal tesis bulunmamaktadır. Şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. 


Örnek Sitesi' nin bahçesinin büyük bir kısmı açık otopark  olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Site içerisinde Çocuk oyun parkı ve Basketbol sahası bulunmaktadır. Örnek Sitesi'nde  her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. 


acibadem siteleri

Örnek Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.
Örnek Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Moda deniz kulübü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri ve Selimiye Ordu Evi. 

Örnek Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Ulaşım ağlarına yakın konumu ile  Örnek sitesi, Acıbadem metro durağına  650 metre mesafede bulunuyor. Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağına bir kilometre, Acıbadem Metrobüs durağına 1900 metre, Avrasya Tüneli’ne 900 metre, Kadıköy merkeze iki kilometre mesafededir.



Örnek Sitesin' de  daire almak, dairenizi satmak  ya da kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilir siniz.








mecidiye 1726/28 - 1729/24 - 1726/26 - 1726/27

Yorumlar