Vali Evleri

acibadem siteleri


Vali Evleri, Üsküdar İlçesi Acıbadem Mahallesinde Başkent sokak  ile Berk sokak  arasında kalan  yerde 2 bin 589 metrekare arsa üzerinde yer alan Bahçe+ zemin+ 3 normal katlı  3 binadan oluşan bahçeli sitedir.


Vali Evleri, Acıbadem mahallesinde sakin sokaklar arasında yer alan bir sitedir. Doğalgaz kombi ile daireler ısıtılmaktadır. Açık otopark bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır.



 
Vali Evlerine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Vali Evlerine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Vali Evlerine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.


Vali Evleri,  Acıbadem Metro durağına 800 metre , Acıbadem metrobüs durağına ise 980 metre ve Akasya AVM ye yürüme mesafesindedir. Vali Evleri , Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.


Acıbadem Evleri'n de daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




Bulgurlu 1341/56-44-43



Yorumlar