Koşuyolu Konakları

acibadem siteleri


Koşuyolu Konakları, Kadıköy İlçesi,  Acıbadem Mahallesi Şeyh Galip Sokak ile Ali Faik Sokağı arasında yer alan 4 bin 327,31 metrekare arsa üzerinde yer alan 6 ile 7 katlı 4 bloktan oluşan ve 58 daireli peyzajlı geniş bahçeli sitedir.



Koşuyolu Konakları, Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat tarafından geliştirilmiş olup, aralık 2019 tarihinde yaşam başlamıştır. Koşuyolu Konakları şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Pay ölçer Merkezi  sistem ile ısıtılmaktadır.

acibadem siteleri


Koşuyolu Konakları’nın  Acıbadem de otopark sorunu olmayan sitelerden birisidir.
2+1, 3+1 ve 4+1 daireler için 2 araçlık, dubleks daireler için 4 araçlık otopark alanı mevcuttur.

Koşuyolu Konakları sosyal donatıları arasında Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Çocuk Oyun alanları ve peyzaj alanları, Tam donanımlı spor salonu ve her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.

acibadem siteleri


Koşuyolu Konaklarına yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Koşuyolu Konaklarına yakın olan bazı sosyal tesisler ise Moda deniz kulübü, Fenerbahçe Dereağzı ve Faruk Ilgaz tesisleri, Galatasaray Kalamış Tesisleri ve Selimiye Ordu Evi. 

Koşuyolu Konaklarına yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fenerbahçe parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.


Koşuyolu Konakları , Ayrılıkçeşmesi Metro ve Marmaray durağına  860 metre, Haydarpaşa Limanına 1800 metre mesafededir. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.



Koşuyolu Konakları'n da  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşınız.

acibadem siteleri




3186/51

Yorumlar