Demirli Sitesi

acibadem siteleri


Demirli Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde D-100 Karayoluna paralel konumda olan Gayretli sokak üzerinde ve Gayretli sokağı kesen Erol Günaydın Sokağın kesiştiği bin 538,88 metrekare arsa üzerinde yer alan Bahçe + 5 katlı + çatı piyesli  ve  2 binadan oluşan bahçeli sitedir.


Demirli Sitesi,  açık ve kapalı otopark ve güvenlik bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır. Demirli Sitesi deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiştir.



 

Demirli Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Demirli Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Demirli Sitesine  yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Demirli Sitesi,  Acıbadem Metro durağına 350 metre , Uzunçayır Metrobüs durağına ise 620 metre ile yürüme mesafesindedir. Akasya AVM  400 metre ile yürüme mesafesindedir.
Demirli Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.


acibadem siteleri

Demirli Sitesinde daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




Bulgurlu 1106/16


Yorumlar