Gün Sitesi


Acibadem Siteleri



Gün Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde Gayretli sokak  ile Günal Sokağın kesiştiği yerde 1.341 metrekare arsa üzerinde yer alan 2 bodrum+ zemin+ 3 normal katlı  2 binadan oluşan bahçeli sitedir.

Gün Sitesi, Acıbadem mahallesinde sakin sokaklar arasında yer alan bir sitedir. Doğalgaz kombi ile daireler ısıtılmaktadır. Açık otopark bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır.

Gün Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Gün Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Gün Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.



Gün Sitesi,  Acıbadem Metro durağına 400 metre , uzunçayır metrobüs durağına ise 520 metre ile yürüme mesafesindedir. Mihriban Suat Beduk ilkokulu ile aynı sokakta, Özel Acıbadem Ortaokulu ve Özel Kavram Anadolu lisesine yürüme mesafesindedir.
Gün Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.



Acibadem Siteleri

Gün Sitesi'n de daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




1107/9