Ceren Sitesi


Acibadem Siteleri




Ceren Sitesi, Büyük Uzunlar İnşaat Tarafından geliştirilmiştir. Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde Acıbadem Caddesini Kesen Yurtseven Sokak üzerinde yer alan  1008 metrekare arsa üzerinde yer alan 4 katlı  ve  2 blok 20 daireden oluşan bahçeli sitedir.

Ceren Sitesi, Acıbadem mahallesinde teknolojinin doğa ile birleştiği ve size konforu getiren bir sitedir. Merkezi sistem ile daireler ısıtılmaktadır.  Ceren Sitenin sosyal donatıları arasında  kapalı otopark, çocuk oyun alanı, tam donanımlı spor salonu, sauna ve havuz bulunmaktadır.




Ceren Sitesin de 7/24 güvenlik mevcuttur.
Ceren Sitesi, Nimet Arpacı Camii ne 100 metre mesafededir.
Ceren Sitesi Acıbadem Caddesine 50 metre, Acıbadem Metrobüs durağına 250 metre mesafededir.

Ceren Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Ceren Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Ceren Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Ceren Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

Acibadem Siteleri

Ceren Sitesinde daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.



60/34 - 60/35