Köse Kardeşler Sitesi


acibadem siteleri



Köse Kardeşler Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde Faikbey mescidi sokak ile Çınar Sokak arasında yer alan 3 bin 327 metrekare arsa üzerinde yer alan bodrum + zemin + 3 normal katlı ve 6 adet betonerme binadan oluşan bahçeli sitedir.

Köse Kardeşler Sitesi, Acıbadem mahallesinde sessiz sakin bir sokakta olan bir sitedir. Doğalgaz kombi ile daireler ısıtılmaktadır. Sitede Otopark bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır.



Köse Kardeşler Sitesi, Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ile aynı sokakta ve Faikbey mescidi camii nin karşısında yer almaktadır.

Köse Kardeşler Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Köse Kardeşler Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Köse Kardeşler Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Köse Kardeşler Sitesi Acıbadem Caddesine 100 metre, Acıbadem Metrobüs durağına 200 metre mesafededir.Köse Kardeşler  Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

acibadem siteleri


Köse Kardeşler  Sitesinde daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




27/17