Koru Sitesi

acibadem siteleri



Koru Sitesi, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesinde Acıbadem caddesini kesen Çeçen Sokak üzerinde Şehit Fethi sokağın tam karşısında 1513,56 metrekare arsa üzerinde yer alan tek blok 3 Bodrum + 3kat + çatı piyesi 7 katlı bahçeli sitedir. Koru Sitesinde 52 daire bulunmaktadır. Koru Sitesi, kapalı otopark ve güvenlik bulunmakta ancak sosyal tesis ve havuz bulunmamaktadır. Koru Sitesi deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiştir.

Koru Sitesi, CK Group İnşaat tarafından inşa edilmiştir. 2017 yılı ocak ayında yapımına başlanan Koru Sitesi Nisan 2018 tarihinde yaşam başladı. Kuyu Temel, Fore Kazık, Radye Jeneral Temel ve Betonarme Karkas yapı özellikleridir. Koru Sitesi deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine göre yapılmıştır.

acibadem siteleri

Koru Sitesi'nin Sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları ve özel peyzajlı bahçe bulunuyor. Koru Sitesi cephe tasarımından nefes alan daire alanlarına, yemyeşil peyzajın insan odaklı ve lüks bir yaşamın adresi niteliğinde olup, İstanbul’un yorucu temposundan tamamen uzak bir noktada şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Pay ölçer ve doğalgaz merkezi sistem ile ısıtılmaktadır. Koru Sitesi' n de kapalı otopark olup, Acıbadem Mahallesi 'nde ki park yeri sorun olmayan sitelerden birisidir. Her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.

acibadem siteleri

Koru Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri; Akasya, Tepe Natulius ve Capitol' dur.
Koru Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu, Selimiye Ordu Evi.
Koru Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.



Ulaşım ağlarına yakınlığı ile ulaşımı sorun olmaktan çıkaran Koru Sitesi, Acıbadem Metro durağına 3930 metre , Acıbadem Metrobüs durağına ise 830 metre mesafesindedir. Akasya AVM 390 metre ile yürüme mesafesindedir. Acıbadem Türk Telekoma 420 metre mesafededir.
Koru Sitesi Sitesi, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.



Koru Sitesinde daire almak, dairenizi satmak yada kiralama için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.





Bulgurlu 1083/24









Yorumlar